Company-Header-900

 

   Η εταιρία ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης το 1999 με την  μορφή ατομικής επιχείρησης και αντικείμενο εργασίας της, την επισκευή μηχανημάτων. Συνέχισε έτσι την πορεία της μέχρι το 2006 όπου και επεκτάθηκε στο χώρο των απορρυπαντικών, μεταφέροντας μαζί της την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από την καθημερινότητα και τις αγωνίες  του επαγγελματία. Το 2010, ύστερα από τις απαιτήσεις της αγοράς, και της όλο και αυξανόμενης εμπιστοσύνης των συνεργατών μας στο πρόσωπό μας εκκολάφτηκε στην τωρινή της μορφή.

Σήμερα με μια ολοκληρωμένη και συνεχώς εμπλουτιζόμενη γκάμα προϊόντων καθαρισμού και υπηρεσιών              (ISO 9001:2008) εξακολουθούμε να βρισκόμαστε δίπλα στον επαγγελματία που επιχειρεί, προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου του και των απαιτήσεων του.  Σκοπός μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών αντίστοιχων πολυεθνικών εισαγωγικών οίκων, κρατώντας παράλληλα την επαφή και την αμεσότητα που μας έχει χαρακτηρίσει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η εμπιστοσύνη επωνύμων κατασκευαστών εσωτερικού & εξωτερικού στο πρόσωπό μας για την επισκευή, την συντήρηση και την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων τους.

Δυναμικό :

 Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μία εταιρία που στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, όραμα και φαντασία, συνεχώς αναπτυσσόμενη με επέκταση των δραστηριοτήτων της, έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και εφαρμογών, κρατώντας πάντα την αμεσότητα που μας έχει χαρακτηρίσει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά.

Υποστήριξη :

Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η συνεχής παρακολούθηση των αναγκών του πελάτη με σκοπό την διευθέτηση και κάλυψη όλων των τυχών κενών που ίσως παρουσιαστούν (προγράμματα καθαριότητας & υγιεινής – υποστήριξη HACCP). Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του άρτιου τεχνικού τμήματός μας, την απρόσκοπτη και άμεση εξυπηρέτηση του τηλεφωνικού κέντρου μας και τέλος με το δίκτυο πωλήσεων να βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη.

 Πολιτική Ποιότητας :

Στις πιστοποιημένες με ISO εγκαταστάσεις μας, αρχή λειτουργιάς είναι αδιαπραγμάτευτα ένας:

Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ-ΔΙΑΝΟΜΗΣ και τρόπους ή

μεθόδους για την εξέλιξη αυτών και των υπηρεσιών μας. 

Περιβάλλον :

“Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας.’’ Μέσα από νέες πρακτικές και το συνεχώς ενημερωμένο κομμάτι μας, έρευνας και ανάπτυξης, ακολουθούμε πρακτικές πάντα με γνώμονα την  διασφάλιση-προστασία περιβάλλοντος και προσωπικού.

Που απευθυνόμαστε :

Χώροι στους οποίους μπορούμε και δίνουμε λύσεις είναι ως επί των πλείστον χώροι HO.RE.CA(HOTEL-RESTAURANT-CAFÉ). Ειδικότερα μας συναντάται σε:

   • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
   • ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ
   • ΚΑΦΕ
   • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΙΑΤΡΕΙΑ-ΚΛΙΝΙΚΕΣ
   • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
   • CATERING
   • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

 

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αύτη μας την προσπάθεια και καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας στην ομάδα μας.

 

 

ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | Powered by VoipWebNet Solutions